Grythyttan

Visar alla 10 träffar

Grythyttan

Grythyttan

Introduktion

Grythyttan har länge varit synonymt med högkvalitativa utemöbler i Sverige. Företaget grundades med en vision att skapa hållbara och estetiskt tilltalande möbler för utomhusbruk. Därför med en historia som sträcker sig tillbaka till tidigt 1900-tal, har märket etablerat sig som en ikon inom svensk möbeldesign. Därför fortsätter Grythyttan att vara förstahandsvalet för många som söker kvalitet och komfort.

Design och hållbarhet

Grythyttans möbler är kända för sin robusta konstruktion och tidlösa design. Dessa möbler är tillverkade för att hålla i många år, därför gör dem till ett miljövänligt val. Dessutom prioriterar företaget användning av hållbara material och processer i sin produktion. Detta åtagande till hållbarhet säkerställer att varje möbel inte bara ser bra ut utan också bidrar till en grönare planet.

Innovativa produkter och klassiska linjer

Grythyttans produktlinje inkluderar allt från klassiska trädgårdsstolar till moderna loungemöbler. Därmed erbjuder varumärket möbler som passar olika stilar och behov. För dem som värderar både form och funktion är deras möbler ett perfekt val. Efter många år på marknaden fortsätter varje ny produkt att spegla företagets grundläggande principer om kvalitet och design.

Utmärkelser och erkännanden

Grythyttan har genom åren mottagit flera utmärkelser för sin design och hållbarhetspraxis. Dessa erkännanden bekräftar företagets position som ledare inom utomhusmöbler. Dessutom har Grythyttans produkter blivit samlarobjekt för många designentusiaster, vilket ytterligare understryker deras värde och kvalitet.

Erbjudande från Aktiv Miljö AB

På Aktiv Miljö AB är vi stolta återförsäljare av Grythyttan. Vi visar endast ett urval av deras produkter men erbjuder tillgång till hela sortimentet

Kontakta oss via chatt, telefon eller besök vårt Showroom i centrala Stockholm