Matting AB

Visar 1–32 AV 136 RESULTAT

Matting AB

Stå och jobba och må bra på jobbet

Vi på Matting AB grundades 1970 och är en av Nordens största leverantörer av mattor för butik, kontor, offentlig miljö och industri. Matting erbjuder även lösningar för att skapa hälsosamma arbetsplatser och tillgängliga miljöer.

Office Wellness är utvecklare av koncept som t. ex. Stå upp och jobba och Må bra på jobbet. Ledorden är hälsa och funktion. Att skapa hälsosamma arbetsplatser kommer leda till lägre sjukfrånvaro, bättre samarbeten, högre livskvalitet och ökad effektivitet på kontoret. Vi har varumärken som StandUp, LightUp och Jobmate.

Matting Solutions jobbar med välkomnande och tillgängliga miljöer samt hälsosamma och säkra arbetsplatser. Matting Solutions vänder sig i första hand till arkitekter, bygg- och fastighetsansvarig med de fyra olika koncepten för entrémattor, arbetsplatsmattor, entrémattor och taktila ledstråk samt mattor för hundsportsarenor.

ActiveS för ökad aktivitet och koncentration i skolan. Svenska barn är minst aktiva i Norden. Forskning visar att aktivitet ökar barns förmåga för inlärning. Skollagen lyder att varje skola ska ha en miljö som främjar elevhälsa och välmående. Höj och sänkbara bord istället för treaditionella skolbänkar är ett bra sätt att ge eleverna en aktiv studiemiljö, där de får möjligheten att prestera sitt bästa. ActiveS höj- och sänkbara elevbord passar så väl för både små och stora elever.

Huvudkontoret ligger i Alingsås. Vi har även kontor i Köpenhamn och Ålborg i Danmark samt ett dotterbolag i Oslo, Norge.