Abstracta

Visar 1–32 AV 126 RESULTAT

Abstracta

Ledande inom Akustiklösningar

Abstracta, en ledare inom ljudförbättringslösningar, erbjuder ett brett sortiment av produkter för att förbättra ljudlandskapet i arbets- och boendemiljöer. Med skärmväggar, som är både estetiskt tilltalande och funktionella, skapar de avskilda områden som minskar buller och främjar fokus.

Tysta rum

Dessutom erbjuder Abstracta innovativa ‘Tysta rum’, vilka är perfekta för att skapa en lugn miljö fri från störningar. Dessa rum är idealiska för kontor där koncentration och sekretess är avgörande.

Bland deras storsäljare, ‘Plenty Pod’ och ‘Zen Pod’, erbjuder dessa innovativa produkter en unik kombination av stil och funktionalitet, som hjälper till att skapa en mer fokuserad och lugn arbetsplats.

‘Plenty Pod är känd för sin förmåga att tillhandahålla en privat sfär för arbete eller avkoppling, perfekt för öppna kontorslandskap. Dess moderna design och avancerade ljudisolerande egenskaper gör det till en favorit bland kunder som söker efter effektiva ljudlösningsalternativ.

Zen Pod, för en harmonisk vardag

‘Zen Pod’ tar detta ett steg vidare genom att erbjuda en oas av lugn, vilket är idealiskt för meditation eller tyst arbete. Dess unika design och tysta atmosfär gör det till ett populärt val för arbetsplatser som vill främja mental välmående och produktivitet.