Venture Design

Visar alla 10 träffar

Venture Design

Venture Design

OM

Venture Design är ett svenskt företag som designar och dessutom distribuerar möbler med skandinavisk stil till konkurrenskraftiga priser. Grundat 2014 i Växjö, har företaget snabbt etablerat sig som en ledande aktör inom möbelindustrin. Här hittar du ett urval av produkterna från varumärket. Letar du efter en annan produkt? Vi har hela deras sortiment. Kontakta oss så hjälper vi dig via chatt, telefon eller besök vårt showroom.

Ett Nytänkande Företag

Venture Design präglas av nytänkande. Därför designar, utvecklar, marknadsför och distribuerar de sina möbler själva. Denna helhetsstrategi gör att de kan erbjuda produkter med hög kvalitet och dessutom prisvärdhet. Skandinavisk stil är kärnan i deras design, vilket innebär rena linjer, funktionalitet och estetisk enkelhet. Deras möbler är skapade för att du ska kunna skapa ett hem där du trivs.

Sortiment och Produktkategorier

Venture Design erbjuder ett omfattande sortiment av både inne- och utemöbler. För att du ska få en bättre förståelse för deras utbud, här är några av de produktkategorier som de täcker:

Inomhusmöbler

Inomhussortimentet inkluderar möbler för varje rum i ditt hem. Därmed kan du inreda sovrummet, vardagsrummet, barnrummet, köket och matrummet med stilrena och funktionella möbler från Venture Design. Några av våra favoriter inkluderar:

  • Soffbord York: Ett elegant soffbord med moderna linjer.
  • Soffbord Grönvik: Ett praktiskt och stilrent bord för vardagsrummet.
  • Stolsdyna Fura: Bekväma stolsdynor som tillför extra komfort och stil.

Utemöbler

För uterummet, trädgården, balkongen och altanen erbjuder Venture Design ett brett utbud av möbler. Oavsett om du letar efter en avkopplande loungegrupp eller en praktisk matgrupp, har de något som passar. Deras utemöbler inkluderar:

  • Soffgrupper: Perfekta för att skapa en inbjudande uteplats.
  • Matgrupper: För utomhusmiddagar med stil.
  • Solstolar: För avslappning i solen.
  • Eldstäder: Skapar en mysig atmosfär utomhus.
  • Kafémöbler: Idealiska för små balkonger.
  • Parasoll och Pergolor: Skydd mot solen samtidigt som de tillför stil.

Belysning och Stora Mattor

Förutom möbler erbjuder Venture  också belysning och stora mattor. Dessa produkter kompletterar deras möbelutbud och hjälper dig att skapa en sammanhängande och harmonisk inredning. Belysningen är designad för att vara både funktionell och estetiskt tilltalande, medan deras mattor ger ditt hem en varm och inbjudande känsla.

Kvalitet och Tillverkning

Möblerna från Venture Design tillverkas i över 50 olika fabriker i sex olika länder. Därför kan de säkerställa att deras produkter uppfyller höga kvalitetsstandarder. Varje möbel är noggrant konstruerad för att hålla länge, och företaget strävar alltid efter att använda miljövänliga material och metoder i sin tillverkning.

Varumärket VIND

Förutom huvudsortimentet har Venture Design också varumärket VIND. VIND erbjuder stilfulla produkter av hög kvalitet som gör det enkelt för dig att skapa ett personligt hem med karaktär. Dessa produkter är designade med samma fokus på skandinavisk stil och dessutom prisvärdhet som resten av Venture Designs sortiment.

Sammanfattning

Letar du efter en specifik produkt från Venture Design? Vi har hela deras sortiment tillgängligt. Kontakta oss via chatt, telefon eller besök vårt showroom så hjälper vi dig att hitta det du behöver. Venture Design är inte bara ett möbelmärke, det är en livsstil som kombinerar nytänkande design med traditionell skandinavisk estetik. Upptäck deras produkter idag och skapa ett hem där du verkligen trivs.