David Design

Visar alla 10 träffar

David Design

Om David Design

David Design, en pionjär inom svensk möbeldesign, har sedan sin start 1988 revolutionerat möbelindustrin. Deras signaturstil, som kombinerar funktion, hållbarhet och estetisk innovation, har skapat en uppskattad portfölj av produkter som har nått köpare över hela världen. David Carlson etablerade företaget med en vision om att samarbeta med framstående designers globalt, vilket ledde till skapandet av den så kallade “new nordic style”.

Historik och filosofi

David Carlson lade mer än tre decennier sedan grunden för det som skulle bli en revolution inom nordisk möbeldesign. Med denna grund introducerade han en estetik som präglas av minimalism, funktionalitet och hållbarhet. Sedan dess har David Design kontinuerligt utvidgat sin verksamhet och sitt produktutbud. Idag är de inte bara en leverantör av möbler, utan även av belysning och diverse tillbehör.

Design och innovation

Genom åren har David Design samarbetat med flera internationellt erkända formgivare, vilket har berikat deras produktkatalog avsevärt. Företaget designar varje artikel för att möta kundernas behov av både funktion och form. De utför all produktion i Sverige, från deras bas i Ulricehamn, vilket säkerställer hög kvalitet och hållbarhet i alla led.

Produktutbud

Vi presenterar endast ett urval av David Designs omfattande sortiment på vår webbplats. Vi erbjuder dock hela deras kollektion, vilket gör att vi kan tillgodose även de mest unika kundönskemål. För de som söker något utöver det vanliga erbjuder vi personlig rådgivning och möjligheten att beställa specialanpassade lösningar.

Hållbarhet och ansvar

Hållbarhet är kärnan i David Designs verksamhet. Företaget fattar varje beslut, från valet av material till produktionsprocesserna, med ambitionen att minimera miljöpåverkan. Dessutom visar deras strävan efter att använda miljövänliga material och processer deras omsorg både för naturen och för de människor som arbetar med dem. Sålunda reflekterar varje produkt deras engagemang för en hållbar framtid. Å andra sidan, genom att ständigt söka förbättringar i deras tillverkningsmetoder, säkerställer de att deras produkter inte bara är hållbara utan också av högsta kvalitet. Följaktligen blir resultatet produkter som kunder kan lita på genom åren.

Anpassade lösningar och offertförfrågan

Vi erbjuder anpassade lösningar som skräddarsys efter varje unikt behov för att ytterligare tillmötesgå våra kunders önskemål. Därmed kan vi erbjuda en mer personlig service och produkter som verkligen speglar individuella preferenser och krav. Vidare, om du inte hittar vad du söker på vår hemsida eller om du har specifika krav, tveka inte att kontakta oss för en offert. Slutligen ser vi fram emot att hjälpa dig att skapa en miljö som inte bara reflekterar din personliga stil utan också uppfyller dina funktionella krav. På detta sätt strävar vi efter att vara din föredragna partner i skapandet av inspirerande och hållbara livsmiljöer.

.