Aktiv Miljö AB

Visar 1–32 AV 37 RESULTAT

Aktiv Miljö AB

Inredning, design och Ergonomi

Välkommen till en värld där kvalitet, prismedvetenhet och punktlighet är av yttersta vikt. Aktiv Miljö AB, beläget i hjärtat av Östermalm, Stockholm, är inte bara ett namn. Det är en symbol för innovation och expertis inom inredning och ergonomi. Vår resa, präglad av strävan efter excellens, slutligen har lett oss till att bli ledare inom vårt fält.

Med över 15 års erfarenhet, står vi redo att möta alla utmaningar. Som en ledande helhetsleverantör av möbler för offentliga miljöer, därmed erbjuder Aktiv Miljö ett omfattande sortiment av produkter och tjänster designade för att möblera offentliga utrymmen som kontor, restauranger, hotell, skolor, sjukhus och dessutom andra offentliga områden.

Kända för vår hållbara design och ergonomiska lösningar, därmed levererar vi allt från funktionella arbetsplatser och kontorsstolar till eleganta möbler för väntrum och konferenssalarna. Vårt åtagande är att erbjuda högkvalitativa produkter som inte bara möter, utan överträffar våra kunders förväntningar.

Samarbeten som Gör Skillnad

Genom att samarbeta med cirka 150 utvalda leverantörer, både lokalt och internationellt, dessutom säkerställer vi tillgång till det bästa inom möbler och design. Detta urval möjliggör för oss att erbjuda anpassade lösningar. Oavsett om det gäller en minimalistisk arbetsstation eller en komplett företagsinredning, har vi resurserna för att tillgodose dina behov.

Dedikerad Kundservice

Vår service sträcker sig långt bortom den initiala designfasen. Vi assisterar med allt från flytt till skapandet av detaljerade 3D-ritningar. Vårt mål är att göra övergången så smidig som möjligt. Att säkerställa att ditt företag kan fortsätta sin verksamhet därmed utan avbrott är vår prioritet.

Skräddarsydda Lösningar för Varje Behov

Att förstå och tillgodose våra kunders unika behov är kärnan i vår verksamhet. Vi tror på att lyssna noggrant och erbjuda personlig service. Oavsett om det handlar om att välja den perfekta kontorsstolen eller att planera hela kontorslandskapet, är vi här för att hjälpa dig.

Genom att noggrant välja ut cirka 150 leverantörer, både från Sverige och internationellt, garanterar vi tillgång till det bästa inom möblering och design. Detta noggrant utvalda sortiment ger oss flexibiliteten att skapa skräddarsydda lösningar för varje unikt behov.

För att utforska vårt utbud och hitta inspiration, besök gärna vår webbplats. Även om ett urval presenteras online, erbjuder vi samtliga produkter från våra leverantörer. Vi uppmuntrar dig att utforska de olika varumärkena vi samarbetar med.

Våra Kunders Nöjdhet Talar för Sig Själv

Vår hängivenhet återspeglas i de positiva recensionerna från våra kunder. Dessa berättelser av tillfredsställelse och framgång är vad som driver oss framåt. Vi strävar efter att inte bara möta utan överträffa förväntningarna. Att göra det lilla extra är en del av vår filosofi.

Prova Oss – Upplev Skillnaden

Är du redo att transformera din arbetsplats? Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök eller besök vårt Showroom på Grevgatan 46 i centrala Stockholm.

Varför Välja Aktiv Miljö AB?

Vår kompetens inom ergonomi och design är oöverträffad. Vi erbjuder en helhetslösning från start till slut. Genom att välja oss, väljer du en partner som förstår vikten av en hälsosam och inspirerande arbetsmiljö. Låt oss tillsammans skapa en plats där kreativitet och produktivitet kan blomstra.

Kontakta Oss Idag

Tveka inte att nå ut. Ett samtal till 0775-75 70 70 kan vara början på en spännande förvandling av din arbetsplats. Vårt team ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa en arbetsmiljö som inte bara möter dagens behov utan även framtida ambitioner.