Konsthantverk

Visar alla 30 träffar

Konsthantverk

Konsthantverk

Historien bakom

Konsthantverk är ett välkänt namn inom belysningsbranschen, känt för sin hängivna tillverkning av högkvalitativa lampor i över ett sekel. Företaget startade sin resa i Tyringe, Skåne, år 1921. Då, precis som nu, är varje produkt som lämnar fabriken ett resultat av genuint hantverk och genomtänkt design. Konsthantverk har sedan starten arbetat för att kombinera material och design på ett sätt som både är enkelt och sofistikerat. Deras filosofi är att skapa belysning som inte bara lyser upp rummet utan även berättar en historia.

Tillverkningsprocessen

Konsthantverk är stolta över att tillverka sina lampor i den egna fabriken i Tyringe. Detta innebär att varje lampa som produceras genomgår en noggrann kvalitetskontroll och att företaget har fullständig kontroll över varje steg i tillverkningsprocessen. Därför kan de garantera att varje produkt lever upp till deras höga standarder. Materialen som används är noggrant utvalda för att säkerställa hållbarhet och dessutom estetiskt värde. Därför har Konsthantverks produkter en lång livslängd och kan bli älskade delar av hem i generationer.

Hållbarhet och Återbruk

I en tid där hållbarhet blir allt viktigare, ligger Konsthantverk i framkant med sitt engagemang för cirkulär ekonomi. Företaget tror på att deras lampor kan få ett nytt liv genom återbruk. Istället för att slänga gamla lampor, uppmuntrar de sina kunder att återanvända och restaurera dem. Därför erbjuder Konsthantverk även service och reparation för sina produkter, vilket förlänger livslängden på varje lampa och minskar miljöpåverkan.

Konsthantverks Produktsortiment

Konsthantverk erbjuder ett brett sortiment av lampor, från taklampor och golvlampor till bordslampor och vägglampor. Varje produktlinje har sin egen unika stil och karaktär, men gemensamt för alla är den höga kvaliteten och den omsorgsfulla designen. Efter att ha lanserat nya kollektioner regelbundet, fortsätter Konsthantverk att förnya och utveckla sitt sortiment för att möta kundernas behov och smak. Dessutom är varje lampa designad med både funktion och estetik i åtanke, vilket gör dem till perfekta komplement i både hem och offentliga miljöer.

Kontakta Oss

Här hittar du ett urval av produkterna från varumärket. Letar du efter en annan produkt? Vi har hela deras sortiment. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lampa för ditt hem eller din arbetsplats.