Lintex AB

Visar 1–32 AV 36 RESULTAT

Lintex AB

Lintex AB: Ledande inom Skrivtavlor

I den dynamiska världen av kontorsdesign och funktionalitet står vi i framkant med vårt breda sortiment av högkvalitativa whiteboardtavlor, anslagstavlor och mobila skrivtavlor.

Med en stark förankring i innovativ design och hållbarhet, erbjuder Lintex AB lösningar som inte bara möter dagens behov utan också imorgon.

Denna omfattande genomgång belyser och därför Lintex AB är det självklara valet för företag och institutioner som söker efter effektiva och estetiskt tilltalande kommunikationsverktyg.

Omfattande Produktutbud med whiteboardtavlor

Lintex AB specialiserar sig på att erbjuda ett brett spektrum av kommunikationslösningar som därför passar alla typer av arbetsmiljöer. Från små mötesrum till stora konferenscenter, har Lintex AB rätt produkt för varje situation.

  • Whiteboardtavlor: Lintex AB whiteboardtavlor är kända för sin överlägsna skrivkvalitet och lätthet att rengöra. De finns i en mängd olika storlekar och kan enkelt anpassas till vilket rum som helst.
  • Anslagstavlor: Perfekta för att visa meddelanden, anslagstavlor från Lintex är tillgängliga i flera material och färger, vilket gör dem till ett funktionellt och dekorativt tillägg till varje arbetsplats.
  • Mobila Skrivtavlor: För arbetsplatser som kräver flexibilitet, erbjuder Lintex mobila skrivtavlor som enkelt kan flyttas mellan olika rum. Dessa tavlor är idealiska för brainstorming-sessioner och teammöten.

Innovation och Design

Lintex AB står därför inte bara för funktionalitet utan också för design. Företaget arbetar tätt med ledande designers för att skapa produkter som inte bara är praktiska utan också estetiskt tilltalande. Denna kombination av form och funktion gör därför Lintex AB:s produkter till en favorit bland arkitekter och inredningsdesigners.

Hållbarhet i Fokus

Vi har miljöansvar i fokus. Genom att använda hållbara material och tillverkningsprocesser strävar vi efter att minimera miljöpåverkan. Välj Lintex, inte bara ett val av kvalitet utan också ett miljömedvetet beslut.

Anpassningsbara Lösningar

Lintex förstår att varje arbetsplats har unika behov ligger till grund för vår framgång. Företaget erbjuder därför anpassningsbara lösningar som kan skräddarsys för att passa specifika krav och förhöja varje rums potential.

Engagemang för Kvalitet

Kvalitet genomsyrar allt Lintex gör, därför är urvalet av material till slutprodukten viktig för oss. Vårt engagemang för kvalitet säkerställer att varje Lintex-produkt inte bara möter utan överträffar kundernas förväntningar.

Varför Välja Lintex?

  • Brett produktutbud: Oavsett behov har Lintex en lösning som passar.
  • Fokus på design och innovation: Produkterna är inte bara praktiska utan också vackra.
  • Hållbarhetsåtagande: Ett ansvarsfullt val för miljön.
  • Anpassningsbara lösningar: Möjlighet att skräddarsy produkterna efter specifika behov.
  • Oöverträffad kvalitet: En investering i långvarig prestanda och tillförlitlighet.

Utforska Lintex Idag

Att välja Lintex innebär att investera i arbetsplatsens framtid. Med en perfekt balans mellan design, funktionalitet och hållbarhet är Lintex produkter en ovärderlig tillgång för varje organisation. Oavsett om du uppdaterar ditt nuvarande kontor eller planerar en helt ny arbetsmiljö, erbjuder Lintex de verktyg och lösningar du behöver för att skapa en produktiv och inspirerande miljö.

Upptäck hur vi på Lintex kan transformera din arbetsplats genom att utforska deras omfattande sortiment idag. Med Lintex är nästa nivå av kommunikation och design inom räckhåll. Gör ditt val för en bättre arbetsmiljö med Lintex.

Lintex AB har en vision om att förenkla kommunikation i moderna kontors- och utbildningsmiljöer. Vi har vuxit till att bli ett av Europas ledande varumärken inom skrivbara ytor.

Whiteboard och glastavlor har under åren kompletterats med produkter för avskärmning och ljudabsorption.

Detta stärker ytterligare stärker vår position på marknaden.

Alla produkter utvecklas, produceras och säljs under vårt eget varumärke. Lintex är ett familjeägt företag som grundades 1983.

Huvudkontor och produktion ligger i Nybro, Småland, med lokala dotterbolag, säljkontor och agenter runt om i Skandinavien och Europa.