Johanson Design

Visar 1–32 AV 236 RESULTAT

Johanson Design

Johanson Design: Svensk Möbeldesign i Världsklass

Svensk design är därmed känd för minimalism, funktion och kvalitet. Därför utmärker sig Johanson Design på den globala designscenen. Deras förmåga att kombinera traditionell svensk estetik med modern innovation är anmärkningsvärd. Därför erbjuder vi dig chansen att uppleva våra produkter i vårt Showroom i centrala Stockholm. Detta gör det enkelt att känna på designen och kvaliteten som gjort märket känt.

En Tradition av Innovation

Johanson Design har alltid varit en pionjär inom möbeldesign. Märket skapar inte bara möbler. De skapar konstverk som förbättrar varje rum. Varje produkt är ett bevis på svensk designexcellens, där funktion möter form på ett elegant sätt.

Hållbarhet och Kvalitet

Hållbarhet är viktigt för Johanson Design. De tar ansvar för att minska miljöpåverkan. Varje möbel är designad för att vara tidlös och tillverkad med hållbarhet i åtanke. De använder högkvalitativa material. Det garanterar att möblerna är vackra, hållbara och långlivade.

Design för Varje Miljö

Johanson Design erbjuder därmed lösningar för alla behov. Oavsett om det är för kontoret, hemmet eller offentliga utrymmen. Deras breda och varierade produktutbud ger kunderna chansen att hitta den perfekta möbeln. Det finns alternativ för alla storlekar och stilar. Det gör det enkelt att skapa harmoniska och funktionella miljöer.

En Svensk Designikon

Genom åren har Johanson Design därför blivit en ikon inom svensk design. De är kända för sin innovationsförmåga. Varje möbel är ett uttryck för svensk designtradition. Därmed har märket etablerat sig som en ledare inom möbeldesign, både i Sverige och internationellt.

Besök Vårt Showroom

Vi inbjuder dig därför att besöka vårt showroom i Östermalm, Stockholm. Här kan du själv uppleva komforten och designen som gjort Johanson Design känt. Ring 0775-75 70 70 för att boka tid eller om du har frågor. Vårt expertteam ser fram emot att visa dig svensk möbeldesign.

Ett Åtagande för Framtiden

Johanson Design är dedikerade till att skapa vackra möbler. De är engagerade i att främja hållbarhet och innovation. Deras åtagande innebär en ständig strävan efter att minska miljöpåverkan. De bibehåller samtidigt kvaliteten och designen på högsta nivå.

Samarbete och Design

Företagets framgång bygger därför på öppenhet för samarbete med designers från hela världen. Därmed tillför nya samarbeten nya perspektiv och idéer. Det håller Johanson Design i framkant inom design och innovation. Varje samarbete bidrar därmed till att skapa unika miljöer.

Slutligen

Johanson Design representerar mer än möbler. De står för en livsstil som därmed värderar kvalitet, hållbarhet och design. Genom att välja en möbel från oss investerar du därmed i svensk designhistoria.

Besök vårt Showroom på Östermalm i Stockholm. Utforska vad svensk möbeldesign har att erbjuda.