Zero Belysning

Visar alla 8 träffar

Zero Belysning

Zero Belysning

Zero Belysning, en svensk tillverkare av designlampor, har sedan 1978 levererat belysning som kombinerar kvalitet, miljövård och innovation. Deras produkter är inte bara estetiskt tilltalande utan också hållbara, med mer än 80 % av komponenterna tillverkade inom en radie på 20 mil från deras anläggning i Nybro, Småland. Här sker även all slutmontering, vilket gör att produktionskedjan kan övervakas noggrant för att garantera schyssta arbetsvillkor och hållbarhet.

En Hållbar Produktionsprocess

För Zero är hållbarhet en central del av verksamheten. Därför sker majoriteten av tillverkningen lokalt, vilket inte bara minskar transportutsläppen utan också stärker det lokala näringslivet. Efter noggrann granskning av underleverantörer, kan Zero garantera att deras komponenter uppfyller högsta möjliga standarder vad gäller kvalitet och miljövänlighet. Därmed bidrar företaget aktivt till en hållbar framtid.

Innovativa och Unika Designlampor

Zero grundades med visionen att skapa unika armaturer för en designintresserad publik. Dessa lampor är resultatet av en djup förståelse för hur man bäst belyser både offentliga inomhus- och utomhusmiljöer. Företagets produkter har hyllats för sin estetiska och funktionella design, vilket har gjort dem populära både i Sverige och internationellt. Dessutom har de fått erkännande för sin förmåga att skapa unika och inspirerande miljöer.

Lokalt Engagemang och Globala Ambitioner

Trots sitt starka lokala engagemang har Zero alltid haft globala ambitioner. Från start har företagets armaturer rönt uppmärksamhet både hemma och utomlands, vilket har lett till långsiktiga relationer med kunder och leverantörer världen över. Därmed har Zero kunnat kombinera sitt lokala fokus med en global räckvidd, vilket har varit avgörande för företagets framgång.

Kvalitet och Miljövård som Ledstjärnor

Kvalitet och miljövård är två av de viktigaste principerna för Zero Belysning. Genom att tillverka mer än 80 % av komponenterna inom 20 mil från Nybro, kan företaget säkerställa att deras produkter inte bara håller hög kvalitet utan också är miljövänliga. Detta har gjort det möjligt för Zero Belysning att bygga upp långsiktiga relationer med kunder som värdesätter hållbarhet lika mycket som de gör.

Ett Brett Sortiment av Designlampor

Hos oss hittar du ett urval av produkter från Zero Belysning. Letar du efter en specifik produkt? Vi har hela deras sortiment och kan hjälpa dig att hitta precis det du söker. Zero Belysning erbjuder ett brett utbud av lampor som passar både inomhus- och utomhusmiljöer, och vi är stolta över att kunna erbjuda dessa högkvalitativa och innovativa produkter till våra kunder.

Kontakta Oss för Mer Information

Är du intresserad av att lära dig mer om Zero Belysning och deras produkter? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning för dina behov. Vår expertis inom belysningsdesign och vårt nära samarbete med Zero Belysning gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller dina specifika krav.

Vi på Aktiv Miljö AB är stolta över att kunna erbjuda hela sortimentet från Zero Belysning. Med vår hjälp kan du hitta de perfekta armaturerna för dina behov och samtidigt bidra till en mer hållbar framtid. Välkommen att utforska vad Zero Belysning har att erbjuda och upplev skillnaden som högkvalitativ och miljövänlig belysning kan göra.