Belid

Visar alla 5 träffar

Belid

Belid- En Belysningsikon Sedan 1969

Historien om Belid

Sedan starten 1969 i Varberg har Belid varit synonymt med högkvalitativ belysning och genuint hantverk. Företaget har under åren utvecklat en stark tradition av att tillverka lampor för hand, därmed varje produkt bär på en del av den svenska designarvet. Därför, när du investerar i en produkt från detta varumärke, får du inte bara en belysningslösning. Du blir del av en stolt historia som värdesätter både estetik och  dessutom funktion.

Engagemang för Hantverk och Kvalitet

För, varje lampa som lämnar produktionen i Varberg är resultatet av skickligt hantverk och omsorgsfull design. Detta engagemang för kvalitet säkerställer att varje produkt inte bara är vacker att se på. Den är också byggd för att hålla över tid. Därmed, genom att välja Belid, gör du ett val för hållbarhet och design som består genom åren.

Designfilosofi och Produktutbud

Belid kombinerar skandinavisk designtradition med modern innovation. Detta resulterar i belysning som passar alla hem och miljöer. Dessutom strävar företaget efter att skapa lampor som erbjuder både funktionalitet och en unik estetik. Från klassiker som Bullo och Cato till moderna ikoner som Diablo, Gloria och Picasso, finns det något för alla smaker. Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av tak-, bord-, golv-, och vägglampor samt utomhusbelysning.

Varför Välja Belid?

Efter att ha etablerat sig som en ledande tillverkare inom belysningsbranschen, fortsätter Belid att imponera med sin kvalitet och sitt breda utbud. Genom att välja en lampa från detta märke, investerar du inte bara i belysning. Du investerar i en bit av svensk designhistoria och ett hantverk som respekterar både tradition och innovation. Slutligen, med Belid får du en kombination av estetik och funktion som lyfter varje rum.

Anpassning och Kundservice

Belid förstår vikten av personlig service och anpassning. Därför erbjuder vi möjligheten att visa ett urval på vår hemsida och tillhandahålla hela sortimentet på begäran. Om du har specifika behov eller frågor, tveka inte att ringa oss på 0775-75 70 70. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta belysningslösningen för ditt hem eller kontor.