Global

Visar 1–32 AV 117 RESULTAT

Global

Vi är en pålitlig partner av Ergonomiska Arbetsstolar Sedan 1973

Vi startade före 1973 och Global står för kvalitet, ergonomi, flexibilitet. Snabba leveranser av arbetsstolar. Vi är engagerade för att skapa högkvalitativa stolar och taburetter vilket reflekteras i varje detalj av vår tillverkningsprocess.

Vår fabrik är belägen i Jyllands hjärta, där vi tillverkar våra produkter. Medarbetare gör varje produkt från grunden. Därför har vi ett unikt tillvägagångssätt som gör det möjligt för oss att uppfylla specifika kundönskemål gällande hjultyper, sitthöjder, tyger, färger och mer.

Anpassade Lösningar och Internationella Standarder

Våra produkter tillverkas därför med noggrann hänsyn till både gällande normer och internationella standarder. Därför samarbetar vi med institutioner i Sverige och Tyskland, säkerställer vi att våra arbetsstolar genomgår rigorösa tester och godkänns för kvalitet och hållbarhet. Vi har mer än 40 års erfarenhet i branschen. Vi stolta över att vara en betrodd leverantör av arbetsstolar för kontor, vård och omsorg, samt industri.

Global närvaro och Kvalitetsprodukter

Våran globala närvaro har därför vuxit genom åren. Vi har varit verksamma med försäljning och lager i Sverige sedan 1980 och etablerade ett försäljningskontor i Tyskland för över fem år sedan. Vårt sortiment av sadelstolar och andra arbetsstolar är känt för sin höga kvalitet och erbjuder en mängd olika variationer i stilar och material.

Personlig Service och Kostnadsfria Prover

Det är viktigt för oss att du som kund får rätt stol som passar dina behov. Vårt team av experter är därför redo att hjälpa dig att välja den perfekta stolen för din arbetsplats. Därför erbjuder dig möjligheten att låna vissa stolar kostnadsfritt innan köp, för att du först ska kunna vara helt säker på ditt val.