Örsjö Belysning

Visar alla 11 träffar

Örsjö Belysning

Örsjö Belysning

Sedan 1948 har Örsjö Belysning, baserat i hjärtat av Småland, banat väg som en pionjär inom lampindustrin. Företaget, som ursprungligen var Örsjö Industri, startade med tillverkning av tillbehör för glasindustrin. För att möta den ökande efterfrågan på heminredning började man samarbeta med IKEA i början av 1950-talet, vilket utgjorde startskottet för tillverkning av bostadsbelysning. Helmer Andersson anslöt som verkmästare och formgivare och tog fram den ikoniska elektriska fotogenlampan samt den klassiska lampan Edward, som snabbt blev en stor framgång.

Klassiska Mönster och Modern Innovation

Örsjö Belysning håller ständigt fokus på funktion, personlighet och skandinavisk innovation och arbetar tillsammans med ledande skandinaviska designers och dessutom formgivare för att skapa exklusiva lampor. Dessa produkter belyser och förskönar varje rum de placeras i och varje produkt är ett verk av konstnärlig precision och designexcellens.

Dedikerade till Hållbarhet och Lokal Produktion

Tillverkade lokalt i Småland, erbjuder Örsjö Belysning högkvalitativa och hållbara produkter. Företaget har sedan starten engagerat sig för att använda lokalt producerade och hållbara material. Detta engagemang förstärks ytterligare genom användningen av exklusiva Orrefors belysningsglas, vilket Örsjö Industri har ensamrätt till. Varje produkt återspeglar företagets engagemang för hållbar design och dessutom lokal tillverkningskonst.

Ett Omfattande Sortiment för Alla Behov

Örsjö Belysning erbjuder ett brett sortiment av belysningslösningar som passar alla smaker och behov, från klassiska bordlampor till moderna takarmaturer som förvandlar varje rum och skapar rätt atmosfär.

Kvalitet och Service hos Aktiv Miljö AB

Aktiv Miljö AB är stolt återförsäljare av Örsjö Belysning och prioriterar alltid kundservice och kvalitet. Därför vi har noga utvalda produkter från Örsjö Belysning. Dessutom erbjuder vi tillgång till hela deras produktlinje för att möta alla kunders behov.

För de som söker ytterligare information eller behöver assistans står vårt erfarna team redo att hjälpa till. Vi uppmuntrar er att kontakta oss via telefon eller chatt. Ni är också välkomna att besöka vårt showroom i centrala Stockholm. Vi på Aktiv Miljö AB är engagerade i att erbjuda utmärkt service och support. Detta säkerställer att varje kund får hjälp att hitta den perfekta belysningslösningen.