Aurdel Sweden AB

Visar alla 2 träffar

Aurdel Sweden AB

Aurdel Sweden AB – Sammanslagning av Expertis och Kvalitet

Upptäck det Bästa inom Teknik – Med Aurdel

Därför har Aurdel Sweden AB, en sammanslagning av Aurora Group och Deltaco, två ledande nordiska distributörer, är vår mission att samla de senaste och mest innovativa teknikprodukterna.

Genom att kombinera expertis och resurser, erbjuder vi en unik och rättvis distributionsmodell, vilket säkerställer enkel tillgänglighet av högkvalitativa tekniklösningar.

Därför har vi ett Bredare Utbud och Förstklassig Service

För genom vår sammanslagning har Aurdel utökat sitt sortiment och förbättrat affärssystemen. Vårt centraliserade lager och en användarvänlig webbplats underlättar en smidig och effektiv distribution, anpassad efter dina unika behov.

Engagemang och Kontinuitet – Kärnan i Vårt Arbete

Därför har Aurdels engagemang för sina kunder varit oförändrat. Oavsett vår företagsidentitet är vår ambition att kontinuerligt erbjuda de mest eftertraktade teknikprodukterna, för att stödja din verksamhets tillväxt och framgång.

Omdefiniera Distribution med Aurdel

Som Aurdel stoltserar vi med en stark distribution och en perfekt balanserad produktmix. Vårt sortiment täcker både B2B/grossist- och detaljhandelsmarknader, vilket säkerställer att vi har de bästa och mest efterfrågade teknikprodukterna redo för alla behov.

Vad Gör Aurdel Unikt?

Vårt fokus ligger inte bara på att sälja produkter, utan att bygga långsiktiga partnerskap. Vi tror på att växa tillsammans, där din framgång är lika viktig för oss som vår egen.

Aurdel: Ett Nordiskt Företag med Global Räckvidd

Därför är vi experter inom skandinavisk konsumentkultur och med ett växande globalt fotavtryck, har Aurdel kontor i Kina och starka band till den asiatiska marknaden.

Därför vi har startat i Norden men uppfostrad av världen, är Aurdel aktiv på 28 globala marknader, vilket bevisar vår förmåga att anpassa oss och framgångsrikt navigera på en internationell marknad.