Visar 1–32 AV 179 RESULTAT

Conset

Om Conset


Conset är en Dansk leverantör av höj och sänkbara stativ. Conset har valt att specialisera sig på höj och sänkbara stativ för alla typer av arbetsstationer.

Mycket prisvärda enpelarestativ. Smarta lösningar där man monterar flera stativ i en ram för platsbesparing. Conset har även bra lösningar för vägghängda stativ. Det går t.ex. att montera en lång skiva på väggen för att sedan sammankoppla och styra alla stativen samtidigt.

Finns även mindre tvåpelarestativ som passar perfekt för hemmet.

Vi har ett kampanjstativ som har en pelare och passar då för mindre bordsskivor. Utmärkt att ha i hemmet eller där många mindre arbetsplatser behövs.

Fördelarna med ett höj och sänkbart skrivbord är många. Många tror att man endast använder ett höj och sänkbart skrivbord när man skall stå och arbeta.

Men alla är olika långa och behöver därför både sitta och stå i olika höjder. Samma person bör justera bordet flera gånger om dagen då kroppen behöver vilja ibland. På morgonen brukar man sitta några centimeter högre för att mot slutet av dagen kanske behöva sänka bordet då tröttheten sätter in.