Glamox AB

Visar 1–32 AV 218 RESULTAT

Glamox AB

Glamox: Din Expert inom Energieffektiv och Hållbar Kontorsbelysning

Glamox, en ledare inom området för kontorsbelysning, specialiserar sig på att erbjuda energieffektiva och hållbara lösningar. Med en bred portfölj av produkter, sträcker sig vårt utbud från armaturer till kompletta belysningssystem. Därför gör dem idealiska för industriella, utbildnings-, detaljhandels-, hotell-, vård-, och andra kommersiella och industriella byggnader.

Allmänbelysning Anpassad för Varje Miljö

Det är centralt för Glamox att erbjuda allmänbelysning som därför är både anpassningsbar och ögonvänlig. Beroende på tid på dygnet eller den specifika verksamheten, justerar våra belysningslösningar ljusstyrkan för att skapa en behaglig arbetsmiljö. Dessutom, för att förstärka användarupplevelsen, integrerar vi ofta skrivbordslampor för att belysa arbetsytan mer effektivt, vilket är särskilt viktigt för detaljerade uppgifter.

Flexibla Belysningsalternativ för Varje Utrymme

Vi förstår vikten av flexibilitet i design och placering av belysning. Våra produkter inkluderar fasta takarmaturer, pendlande armaturer, samt golvbelysning för platser där väggmontering inte är möjlig. Denna mångsidighet säkerställer att vi kan erbjuda optimala belysningslösningar för alla tänkbara scenarier.

Ledande inom Hållbar och Energieffektiv Belysning

Hos Glamox är vi medvetna om belysningens påverkan på miljön och strävar efter att minska både energiförbrukningen och växthusgasutsläppen. Genom att uppgradera till våra intelligenta belysningssystem kan våra kunder minska sin energiförbrukning med upp till 90%, vilket speglar vårt åtagande att leda branschen mot en mer hållbar framtid.

Skapa den Perfekta Arbetsmiljön med Glamox Belysning

Varje arbetsplats förtjänar optimal belysning. Vår anpassningsbara och komfortabla belysning är designad för att förbättra arbetsprestanda och välbefinnande. Med vår expertis och erfarenhet inom kontorsbelysning garanterar vi att våra kunder får den bästa möjliga lösningen för deras specifika behov. Dessutom erbjuder vi kostnadsfria platsbesök och ljusberäkningar för att säkerställa att varje projekt uppnår maximal effektivitet och komfort.