Malmstolen

Visar alla 15 träffar

Malmstolen

Upptäck Ergonomin med Malmstolen

Malmstolen-Ergonomiska Kontorsstolar för Moderna Arbetsplatser:

Därför är Malmstolens sortiment av ergonomiska kontorsstolar skräddarsydda för att lyfta din arbetsdag, erbjudandes överlägsen komfort och stöd. Dessa stolar ger inte bara ergonomiska fördelar utan matchar även Möbelfakta strikta miljö- och kvalitetsnormer. Därför utgör de ett utmärkt val för miljömedvetna arbetsplatser.

Varje Modell Uppfyller Olika Behov

Classic 4000: En Symbol för Mångsidighet och Komfort

Malmstolen Classic 4000 är därmed skräddarsydd för att smidigt integreras i en mängd arbetsmiljöer. Utformad med justerbara ryggstöd och sitsar, erbjuder denna modell en skräddarsydd och stödjande sittupplevelse. Därmed kombinerar vi hållbarhet och sätter det i konstruktionen med en tidlös estetik, vilket gör den till ett robust och elegant val för varje kontor.

Classic 7000 Hög: Förstärkt Stöd för Uthålliga Arbetsdagar

För de som tillbringar längre stunder vid skrivbordet, står Malmstolen Classic 7000 Hög redo att erbjuda extra komfort. För det förhöjda ryggstöd levererar ökat stöd och avlastning, optimalt för långa arbetspass. Med sin ergonomiska utformning och flexibla justeringsmöjligheter är den här stolen en fristad för de som eftersträvar både komfort och stil under arbetsdagen.

Active R3 Hög: Skapad för en Aktiv och Dynamisk Arbetsrytm

Malmstolen Active R3 Hög är den ultimata stolen för en aktiv arbetsdag. Dess design uppmuntrar till ett dynamiskt sittande, vilket är idealiskt för de som ofta ändrar sittställning. Denna modell bidrar till förbättrad blodcirkulation och minskar riskerna för belastningsskador, vilket gör den till en ovärderlig del av en hälsosam arbetsplats.

Focus R4: Den Ultimata Stolen för Fokus och Produktivitet

Focus R4 står i spetsen för Malmstolens kollektion, innehållande toppmoderna ergonomiska funktioner som syftar till att förbättra användarens fokus och arbetsresultat. Dess distinkta design och egenskaper, skräddarsydda för att uppfylla de strikta förväntningarna i krävande arbetsmiljöer, gör den till det perfekta alternativet för dem som siktar på högsta möjliga produktivitet och effektivitet.

Hållbarhet och Kvalitet i Fokus

Möbelfakta-certifiering: Ett Bevis på Hållbarhet och Ansvar
Därmed är varje Malmstol representerar en kombination av skickligt hantverk och ett djupt engagemang för hållbar utveckling. Genom att uppnå certifiering enligt Möbelfakta omfattande kriterier, därför säkerställer vi att våra stolar inte endast möter rigorösa miljöstandarder, utan även uppfyller högt ställda sociala och etiska normer. Denna certifiering är ett vittnesmål om vårt åtagande att leverera produkter som är ansvarsfullt tillverkade med hänsyn till både människa och miljö.

Upplev Komforten med Våra Stolar i Hjärtat av Stockholm

Utforska Vårt Showroom:

Vi välkomnar därför dig varmt att utforska vårt Showroom beläget i hjärtat av Stockholm, där du har möjligheten att personligen provsitta våra Malmstolar. Upplev själv hur en kombination av svensk design, framstående ergonomi, och ett starkt miljöansvar kan revolutionera din arbetsmiljö. Därför låt oss visa dig hur vi kan förbättra din arbetsdag.

Hitta Din Idealiska Malmstol:

Utforska därför våra unika produkter och det breda sortimentet genom att besöka vår webbplats. Genom att välja en Malmstol bidrar du till en arbetsplats där hälsa, komfort och miljö står i centrum. Låt oss gemensamt sträva efter en hållbarare och trevligare arbetsmiljö.