SMD Design

Visar alla 10 träffar

SMD Design

SMD Design- – Hållbar och Stilren Möbeldesign

En Djupdykning i SMD Designs Filosofi och Sortiment

SMD Design är en framstående leverantör inom möbel- och inredningsbranschen. Med sitt fokus på hållbarhet och stilren design har SMD Design etablerat sig som en ledande aktör inom skandinavisk möbeldesign. Deras produkter är resultatet av ett nära samarbete med formgivare som delar deras vision. Därför är varje möbel och inredningsdetalj en unik skapelse, präglad av högkvalitativa material och dessutom noggrant hantverk.

Filosofi och Samarbete

För att förstå SMD framgång måste man först förstå deras filosofi. Deras arbete grundas på principen att detaljer och hantverksmässigt utförande skapar hållbara och säregna designföremål. SMD arbetar med formgivare som delar denna filosofi. Därmed blir varje produkt en manifestation av skandinavisk estetik – stilrent, ljust, stabilt och dessutom funktionellt.

Sortiment och Produktkategorier

SMD Designs produktsortiment är omfattande och varierat. Företaget tillverkar allt från hallmöbler till utemöbler, bord, stolar och krukor. Dessutom erbjuder de en rad andra inredningsdetaljer som kompletterar deras möbelutbud. Letar du efter något specifikt från SMD Design? Vi har hela deras sortiment tillgängligt. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt produkt.

Tillverkningsprocessen

Produktionen av SMD möbler sker huvudsakligen i deras fabrik i Reftele, Småland. Stål är det huvudsakliga materialet som används i deras tillverkning. Därför är det ett material som står för både hållbarhet och styrka. För att säkerställa högsta kvalitet kompletteras tillverkningsprocessen vid behov av detaljer från lokala samarbetspartners. Det nära samarbetet med dessa firmor gör att SMD kan upprätthålla en flexibel och effektiv produktion.

Hållbarhet i Fokus

SMD Design strävar efter att skapa hållbara möbler och inredningsdetaljer. Detta innebär att de inte bara fokuserar på designens estetiska aspekter, utan också på dess miljöpåverkan. Därför väljer de material och produktionsmetoder som minimerar miljöpåverkan. Genom att investera i hållbara lösningar säkerställer de att deras produkter håller länge och dessutom bidrar till en mer hållbar framtid.

Stilren och Modern Design

Stilren och modern design är kännetecken för SMD Designs produkter. Varumärket står för det typiskt skandinaviska – ljusa och rena linjer, funktionalitet och stabilitet. Deras trogna formgivare skapar möbler och inredning som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande. Dessa ögonsmycken för hem och trädgård är designade för att passa in i både moderna och slutligen klassiska miljöer.

Hallmöbler

Hallmöbler från SMD Design kombinerar funktionalitet med elegans. Produkterna är designade för att vara praktiska samtidigt som de bidrar med stil till din entré. Förvaring, sittmöbler och krokar är bara några av de produkter som erbjuds inom denna kategori. Deras hållbara material och noggranna tillverkningsprocess säkerställer att möblerna står emot tidens tand.

Utemöbler

Utemöbler är en annan stark kategori inom SMD Designs sortiment. Dessa möbler är designade för att tåla väder och vind samtidigt som de erbjuder hög komfort och stil. Oavsett om du letar efter en avslappnad loungegrupp eller ett stilrent matbord för utomhusbruk, har SMD Design något som passar dina behov. Deras utemöbler är perfekta för både små balkonger och dessutom stora trädgårdar.

Bord och Stolar

SMD Design erbjuder ett brett utbud av bord och stolar som passar olika miljöer och användningsområden. Deras produkter är designade med fokus på funktionalitet och estetik. Därmed kan du vara säker på att du får möbler som inte bara är vackra att se på, utan också bekväma att använda. Deras stolar och bord är perfekta för både hemmabruk och offentliga miljöer.

Krukor och Inredningsdetaljer

Förutom möbler tillverkar SMD Design även en rad inredningsdetaljer som krukor och dekorativa föremål. Dessa produkter är designade för att komplettera deras möbler och skapa en sammanhängande inredning. Krukorna finns i olika storlekar och utföranden, vilket gör det enkelt att hitta något som passar just din stil och dina behov.

Upptäck vårt sortiment och kontakta oss för att få hjälp med att hitta rätt produkt för dig. Vi erbjuder hela deras sortiment.