Gartorps

Visar alla 10 träffar

Gartorps

Akustikprodukter med hög kvalitét

Gartorps arbetar för bra ljudmiljöer med stil och funktion. Med hjälp av ljuddämpande skärmväggar skapas en bra ljudmiljö, bakom konstruktion och material ligger mycket tanke och vetenskap.

Flaggskeppet

Flaggskeppet vad gäller ljud är Silence Original med Sky, som reducerar ljudnivån med hela 9,5 db. I vårt sortiment av golvskärmar ingår även våra stilrena moderna Nordic & Wall, dessutom designskärmen A+Tex

Ett bra val till en enklare avskärmning där ljudnivån inte är en störande faktor. I vårt sortiment har vi 3 olika varianter efter tycke & smak.

Ett byggsystem av lackerade MDF lådor som med sina många kombinationer med fördel kan användas i många olika miljöer. Vi har även ett sortiment för växter, både för Levande & Konstgjorda.

Receptionsdiskar

Därför har vi 3 olika typer av receptionsdiskar, från den enklare till den mer exklusiva varianten. Alla våra receptionsdiskar är Svensktillverkade & håller högsta kvalité.

Sortiment

Gartorps noga utvalda sortiment av konstgjorda växter, där vi lagt fokus på kvalité & det naturtrogna utseendet. Vår styrka är att vi importerar växterna och krukorna själva av märket ClassicTrees.