Materia

Visar 1–32 AV 133 RESULTAT

Materia

Materia: Innovation, Hållbarhet och Skandinavisk Design i Harmoni

Välkommen till Materia – ett företag där kreativitet och design möter funktionalitet och hållbarhet.

Grundat i Tranås, har Materia sedan starten varit en pionjär inom möbeldesign, med en stark förankring i den skandinaviska designtraditionen.

Genom vårt arbete strävar vi efter att inte bara skapa möbler, utan att skapa rum för möten, innovation och kreativitet.

Vår Historia: Rotad i Tradition, Blickande mot Framtiden

Materia har en rik historia som sträcker sig över årtionden, en resa som började i hjärtat av Sverige.

Vår tillväxt och utveckling har därför varit en spegling av våra grundläggande värderingar: kvalitet, innovation och miljöansvar.

Från vårt huvudkontor och produktionsanläggningar i Tranås utstrålar vår passion för design och vår strävan efter att ständigt tänja på gränserna för vad som är möjligt inom möbeldesign.

Designfilosofi: Skapande av Dynamiska och Kreativa Utrymmen

Varje möbel från Materia är en berättelse om kreativitet och funktionalitet. Vi samarbetar med några av de mest begåvade skandinaviska formgivarna.

Det gör vi för att skapa möbler som inte bara är estetiskt tilltalande, utan som också bidrar till dynamiska och kreativa arbetsplatser.

Vi arbetar mest mot offentliga miljöer.

Vårt sortiment sträcker sig därför från klassiska till moderna designkoncept, alltid med fokus på användbarhet och komfort.

Hållbarhet och Socialt Ansvar: Kärnan i Vår Verksamhet

Därför är hållbarhet inte bara ett modeord för oss på Materia; det är en integrerad del av vår affärsmodell och designprocess.

Vi strävar efter att minska vår miljöpåverkan genom att välja hållbara material och produktionstekniker.

Därför är vi engagerade i socialt ansvar, vilket speglas i vår företagskultur och vårt arbete för att skapa en mer inkluderande arbetsmiljö.

Vår Framtid: Innovation och Expansion på Global Skala

Medan Materia är djupt rotat i den skandinaviska designtraditionen, sträcker sig vår vision långt utöver de nordiska gränserna.

Vi siktar på att vara en global aktör inom möbeldesign, ständigt utforska nya marknader och utmana konventionella designidéer.

Vår framtid präglas av en kontinuerlig strävan efter innovation och ett engagemang för att skapa värde för våra kunder över hela världen.

Engagera Dig med Materia

För att hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna och innovationerna från Materia, besök därför vår hemsida och följ oss på våra sociala medieplattformar.

Vi delar därför nyheter, insikter och inspiration för att hjälpa dig att skapa bästa möjliga utrymmena, oavsett om det är för arbete, vila eller kreativitet.