Essem Design

Visar 1–32 AV 82 RESULTAT

Essem Design

Essem Design

Introduktion

Essem Design har sedan starten varit en framträdande aktör inom svensk möbel- och inredningsdesign, särskilt kända för sina högkvalitativa hallmöbler och förvaringslösningar. Med rötter som sträcker sig tillbaka till tidigt 1900-tal, har företaget en lång historia av att kombinera praktisk funktionalitet med estetisk design. Därför är Essem idag en favorit bland både designers och konsumenter som värderar hållbarhet och stil.

Hållbarhet och Svenskt Hantverk

Essem Design lägger stor vikt vid miljöansvar och hållbar produktion. Företaget använder lokalproducerade material och traditionella tillverkningsmetoder, vilket garanterar lång hållbarhet och minskad miljöpåverkan. Dessutom är deras produkter designade för att vara tidlösa, vilket bidrar till en minskad konsumtion genom att möblerna inte behöver bytas ut lika ofta.

Designfilosofi och Produktutbud

Essem Design erbjuder en bred produktportfölj som inkluderar allt från klassiska klädhängare till moderna skohyllor och bänkar. Därmed tillgodoser de behoven hos en bred kundkrets, från privata hem till offentliga miljöer som kontor och skolor. Varje produkt är designad med fokus på användbarhet och estetik, och kan enkelt integreras i olika inredningsstilar.

Innovation och Anpassningsbarhet

För att ständigt ligga i framkant, innoverar Essem Design kontinuerligt sina produkter och tjänster. Efter noggrann marknadsanalys och feedback från kunder, utvecklar företaget nya produkter som inte bara möter, utan ofta överträffar kundernas förväntningar. Dessutom erbjuder de anpassningsbara lösningar som gör det möjligt för kunderna att skräddarsy produkterna efter egna behov och smak.

Essem Designs roll i moderna miljöer

Essem Designs produkter passar utmärkt i både hem och offentliga miljöer. Därmed bidrar de till att skapa välkomnande och funktionella utrymmen där estetik och praktik går hand i hand. Dessutom är deras minimalistiska design lätt att kombinera med andra stilar, vilket gör dem till ett populärt val för inredningsprojekt världen över.

Kundservice och Erbjudande från Aktiv Miljö AB

Aktiv Miljö AB är stolt återförsäljare av Essem Design. Vi erbjuder ett urval av deras produkter men ger även tillgång till hela sortimentet. För kunder som söker mer information eller personlig service, är vårt team alltid redo att bistå. Vi uppmuntrar intresserade att kontakta oss via telefon eller chatt, eller att besöka vårt showroom i centrala Stockholm