Savo

Visar alla 3 träffar

Savo

Savo: Kontorsstolar med Ergonomi

Alla har rätt att sitta som man vill. Därför är en filosofi som vi har arbetat efter ända sedan starten 1945 då vi designade vår första kontorsstol.

Genom åren har därför detta övergått i ett begrepp som vi har valt att kalla ”Beyond ergonomics” men som vi egentligen inte behöver berätta någonting om.

Det enda du behöver göra är att sätta dig ner. Resten av jobbet gör stolen. Det är vad Savo handlar om. Enjoy the difference.

För med Savos sortiment har du därför alla möjligheter att kombinera bra ergonomi med din egna personliga smak när du väljer arbets- eller mötesstol.

Vi erbjuder därför ett brett sortiment av stolar att välja ifrån och våra erfarna Savo-experter guidar och hjälper vi dig att hitta stolar som passar perfekt för just din arbetsplats.

Den fasta arbetsplatsen försvinner därför i ett alltmer snabbrörligt samhälle och ersätts med mer flexibla arbetssätt.

Detta ställer därför helt nya krav på både möbeldesign och kontorsinredning.

Alla trender går mot mer aktivitetsbaserade arbetssätt med många olika användare av samma arbetsstol på dagarna. Detta kräver stolar med enkla och få inställningsbehov så att stolarna passar alla.

Så tänker vi på Savo.

Vår produktutveckling och vid andra aktiviteter är hänsyn till miljön ett viktigt kriterium och en del av ett ansvarsmässigt helhetstänkande.

Våra produkter utvecklas därför med  material och produktionsmetoder i största möjliga grad är miljövänliga och återvinningsbara.

Vi är såklart certifierade enligt ISO 14001:2004.