Frameryacoustics

Visar alla 4 träffar

Frameryacoustics

Mötesbås för den kräsne användaren

Därför är Framery ett koncept som kan tillämpas i flera olika situationer, ett sätt att göra jobbet och vardagen enklare att hantera.

Tänk bara hur mycket mer du får gjort när du kan koncentrera dig. Stänga ute allt oväsen eller småprat, som ibland kan vara väldigt störande. Framery Stockholm är mötesbåset som ger dig lugn och ro.

Framery O

Ett måste är installationen av ett telefonbås. Frameryn som ger dig chansen att prata utan att störa andra. Men också möjligheten att ha en privat konversation. Många kunder räknar med att du är konfidentiell och inte sprider minsta lilla information om dem. Framery 0 är lösningen. Perfekt för både telefonsamtal och videokonferenser.

För den som vill vara helt uppkopplad för en komplett arbetsstation kan Framery vara ett bra alternativ. Forskningen visar att med reducerat brus kan du jobba mer effektivt. De flesta som jobbar i öppna kontorslandskap har redan insett det här. Men nu kan du alltså lösa problemet direkt på kontoret, med en lagom stor pod.

Framery Q – mötesbåset

Ibland vill du ha sällskap, och då finns det Framery Q. Det ryms faktiskt lite fler än två personer där inne, det är smidigt även om ni är fyra stycken. Bekvämt, ljust samt ljudisolerat. Du slipper höja rösten för att bli hörd och fokus ligger på det ni diskuterar. Det gör mötena mer effektiva och intressanta, vilket i sin tur ökar produktiviteten.

Framery 2Q

När det är riktigt många som deltar i mötet har du Framery 2Q. Ett lagom stort konferensrum med plats för alla. Det är ett faktum att folk har svårt att koncentrera sig när det är stökigt omkring dem. Egentligen räcker det med låga bakgrundsljud för att de ska bli distraherade, och det tar tid att komma tillbaka till diskussionen. Med Framery kan du nå fram till dina anställda eller kunder på ett helt nytt sätt.

Så vare sig du väljer ett telefonbås eller mötesrum kan du förvänta dig stora förbättringar på företaget. Framery pris är inte heller så dumt, och du kan designa ditt eget bås. Välj den färg du föredrar och som passar in på din arbetsplats.

Med Framery kommer de anställda att trivas bättre på jobbet. Det är en vinnare situation för alla. Nöjda medarbetare jobbar bättre och är mer närvarande. När de behöver lugn och ro är det bara att gå in i podden. Den isolerar bort omgivningarna så du kan lägga fokus på dina uppgifter.