Glimåkra Of Sweden

Visar alla 10 träffar

Glimåkra Of Sweden

Glimåkra Of Sweden – En Harmoni av Funktion och Form

Hållbarhet och Kvalitet som Grundstenar

Hållbarhet och kvalitet är avgörande idag för både företag och konsumenter. Ett företag som utmärker sig i detta avseende är Glimåkra Of Sweden. Med sina skånska rötter har företaget sedan starten varit en pionjär inom akustiklösningar. Därför de värdesätter skandinavisk design, flexibilitet och kvalitet. Deras mål är att skapa de bästa ljudlandskapen för offentliga utrymmen.

Akustik och Estetik i Skön Förening

I moderna arbetsmiljöer och offentliga rum är god akustik inte bara en fråga om komfort, utan även om välbefinnande och produktivitet. Därför lägger detta företag stor vikt vid att kombinera estetik med funktionella lösningar för ljudabsorption. Genom att använda rena, oblandade material bidrar deras produkter inte bara till en bättre akustisk miljö utan är också ett miljövänligt val.

Engagemang för Miljön

Med ett passionerat engagemang för miljön använder företaget 100% förnybar energi i sin produktion. Detta är bara en del av deras omfattande miljöarbete. Deras produkter, designade för lång livslängd och med minimal miljöpåverkan, speglar deras strävan efter hållbarhet i alla led. Dessutom minskar de sina transportsträckor genom att välja leverantörer i närområdet.

Samarbete med Framstående Formgivare

Genom att samarbeta med framstående formgivare har Glimåkra Of Sweden lyckats skapa ett sortiment som inte bara är funktionellt utan också estetiskt tilltalande. Denna kombination har resulterat i flera utmärkelser, vilket ytterligare bekräftar deras position som ledare inom branschen för akustiklösningar.

Certifieringar som Bevis på Kvalitet och Ansvar

Företagets engagemang för kvalitet och miljö reflekteras i deras ISO 14001 och ISO 9001 certifieringar. Dessa internationellt erkända standarder är ett bevis på företagets dedikation till att leverera produkter av högsta kvalitet samtidigt som de värnar om miljön.

Upptäck Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett urval av de akustiklösningar och möbler som Glimåkra Of Sweden erbjuder. Om du söker efter något specifikt eller vill ha rådgivning om vilken produkt som passar just dina behov, är du välkommen att kontakta oss. Vi har tillgång till hela deras sortiment och vårt team är redo att hjälpa dig med offertförfrågningar eller personlig rådgivning.

Personlig Service och Expertis

Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta rätt lösning för ditt utrymme. Oavsett om du behöver hjälp med att navigera i sortimentet, vill ha rådgivning om de bästa akustiklösningarna för ditt projekt, eller önskar besöka vårt showroom, står vårt erfarna team till din tjänst.