Unikt & Smidigt

Det som skiljer Aktiv Miljö från flertalet andra i branschen är att vi har ett komplett utbud för kontoret (Ergonomi, stolar, bord, belysning, loungemöbler, konferensmöbler, receptioner, ljud- och kabelsanering etc.)
Ett samarbete med oss innebär att vi hjälper kunden hur man på bästa sätt kan förebygga arbetsrelaterade skador på kontoret och levererar därefter den bästa lösningen för just er personal. Att vara kund hos oss är enkelt – Ni har alltid samma rådgivare, oavsett produktgrupp för att få hjälp med beställningar eller rådfrågning.

Kundvård

Aktiv Miljö vill ha nöjda kunder och långsiktiga relationer, där vi ständigt utgår från kundens behov. Detta har visat sig vara mycket givande koncept. Våra nya kunder stannar kvar som våra kunder. Det är vi mycket stolta över! Vi tror på ordet ”Word of mouth”

Service

Vid leverans  kan vi hjälpa våra kunder med anpassningar och ställa in t.ex. stolen efter användaren, visar de olika funktionerna och låter även kunden prova för att säkerställa rätt lösning.
Aktiv Miljö gör även arbetsplatsgenomgångar för att på bästa sätt anpassa arbetsplatsen efter användaren. Ett ett effektivt sätt att förebygga belastningsskador och sjukskrivningar.

Support

Det går alltid bra att ringa, e-posta eller chatta med oss. Vi har vår chatt aktiv även kvällar och kan hjälpa er med frågor även kvällstid.

Referenser

Arbetsförmedlingen – Catella – Volkswagen – Capio S:t Görans Sjukhus – Karolinska Universitetssjukhuset – Kanal 5 – Choice hotels – Live Nation - Benify - WSP – Scandic Hotells – Benify – Stockholms läns landsting – Södertälje Kommun – Automile

Butik / Showroom

Välkommen in till vår butik showroom. Kom in och prova stolar, testa ergonomiska hjälpmedel, lampor och se olika möbler till kontor och hemma marknaden.

Hitta till oss

Vi sitter på Östermalm mitt i Stockholm. Vår besöksadress är Grevgatan 46, 114 53 Stockholm

Öppettider

Vi har öppet vardagar 8-17. Lunch 12-13. Stängt helger. Ring gärna innan för att boka in en tid för t.ex. utprovning av stolar. Det går även bra att komma förbi, men ibland händer det att vi är ute och måste stänga vår butik/showroom. Det går även bra att boka ett besök efter våra öppettider.

Kontakt

Ring oss gärna på 0775-75 70 70.

Uppgifter om företaget

Aktiv Miljö i Sverige AB

organisationsnummer: 556900-3220

Grevgatan 46

114 53, Stockholm

Anmäl dig till vårt
nyhetsbrev!

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter,
kampanjer före alla andra

  Prismatchning

  Vi prismatchar om du skulle hitta samma vara billigare hos någon annan.

  Snabba leveranser

  Normalt levereras din vara inom 1-5 dagar. I vissa fall även samma dag.

  Kostnadsfri konsultation

  Behöver du inredningstips eller hjälp med vilken stol du skall välja? Kontakta oss så hjälper vi dig.