Contour

Visar alla 3 träffar

Contour

Ergonomiska datormöss

Marknadsledande inom forskning, utveckling och design av ergonomiska datormöss som RollerMouse, Unimouse och Contour Mouse.

Grundades 1995 av Steve Wang och har sitt huvudkontor i Windham i New Hampshire, USA. Bolaget ansvarar för produktutveckling och den dagliga verksamheten i Nordamerika.

Ända sedan vi lanserade vår första ergonomiska mus har vi varit marknadsledande på området. Vår prisbelönta ergonomiska datormus – RollerMouse Red – är ett resultat av många års målmedveten forskning, utveckling och design.

Vi har under åren lyckats förändra synen på ergonomiska datormöss, från att de uppfattats som redskap för några få till att bli redskap för alla som vill förebygga datorrelaterade skador. Det som får många att investera i en ergonomisk datormus är inte längre enbart att man vill behandla symptom utan att man vill förenkla och effektivisera vardagen. Contour Design utvecklar med andra ord ergonomiska redskap som förbättrar arbetsmiljön för de flesta människor.

Belastningsskador, musarm och andra musrelaterade skador kan undvikas med rätt utrustning, medvetenhet och förebyggande. Vår produkter har utvecklats inte bara för att lindra och undgå smärta, utan även för att förebygga den.