Visar 1–42 AV 44 RESULTAT

Officeline

Om Officeline


Med Ergonomi, funktion och design har Officeline sedan starten arbetat för att förbättra kontorssittande kontoret.

Officeline består av många olika typer av kontorsstolar. Från traditionellt sittande till sadelsittande.
Premiunstolarna Höganäs ingår även i oficelines sortiment.

Höganäs stolarna är i en klass för sig. Komforten och kvaliteten på stolen märks när man sätter sig i den. Med många olika utföranden. Låg, mellan och hög rygg till olika bredd på ryggen. Det finns en stol som passar alla.

I sadelstolarna återfinner man kvaliteten som Officeline står för.
Nyheter med delad sadelsits som även är rörlig finns nu även med i sortimentet av kvalitetsstolar.

Man har även ett brett prisspektra för den som söker en enklare stol till den som önskar det allra bästa.

Från 3 till 10 års garanti på stolarna.

Kvalitetsarbete handlar om mycket mer än hållbara produkter. Att stolarna skall hålla högsta kvalitet ser vi som självklart och lämnar därför 10 års garanti på många av våra stolar och livstidsgaranti på gaspel,.. aren.

Du som kund ska få en så bra upplevelse som möjligt, därför har vi samma höga kvalitetskrav på hela verksamheten. Stolar skall levereras på plats i rätt tid. Det är lika viktig del i strävan att erbjuda våra kunder högsta tänkbara kvalitet.

I över 30 år har Officeline varit verksamma och antalet reklamationer varit försvinnande få. Vi ser det som ett gott tecken med den höga kvaliteten och att våra produkter verkligen håller. Vi har mindre än en promille av reklamationer per år, så vi kan stolt påstå att du som använder en av våra stolar inte behöver oroa dig. Du kan fokusera på att utföra ett bra arbete.