NIKARI

Visar alla 9 träffar

NIKARI

Nikari

Introduktion till Nikaris designfilosofi

Nikari står som en bastion för skandinavisk möbeldesign med en stark betoning på hållbarhet och naturmaterial. Grundat i början av 1960-talet, har företaget vuxit till att bli en förebild för miljövänlig design, samtidigt som man bevarar de finska hantverkstraditionerna. Därmed kombinerar Nikari estetik med etik, vilket gör deras möbler både vackra och ansvarsfullt producerade.

Hållbarhetsprinciper i praktiken

Nikari använder sig uteslutande av förnybara resurser och lokal trä från ansvarsfulla källor. Detta engagemang för miljön är centralt i varje steg av deras tillverkningsprocess. Dessutom tillämpar företaget metoder som minimerar avfall och använder icke-toxiska ytbehandlingar för att säkerställa produkternas hållbarhet och säkerhet. Därför anses Nikari vara pionjärer inom ekologisk möbeltillverkning.

Nikaris ikoniska samlingar och produkter

Från eleganta matbord till minimalistiska stolar och funktionella skrivbord, har Nikari etablerat en produktportfölj som är bred och diversifierad. Därmed tilltalar deras möbler en internationell publik som värderar hållbar design och nordisk minimalism. Varje möbelstück är resultatet av en noggrann balans mellan form och funktion, utformad för att hålla över generationer.

Samarbeten och designers

Nikari har samarbetat med några av världens mest framstående designers och arkitekter för att skapa sina unika möbler. Dessa samarbeten berikar sortimentet med olika stilar och perspektiv, samtidigt som de behåller sin grund i traditionellt finskt hantverk. Efter dessa framgångsrika projekt, har Nikari fortsatt att utforska nya idéer och koncept som kan föra deras arv vidare.

Kvalitet och kundservice hos Aktiv Miljö AB

Som återförsäljare av Nikari, sätter Aktiv Miljö AB stort värde på kvalitet och kundnöjdhet. Vi visar endast ett urval av Nikaris produkter men erbjuder hela sortimentet till våra kunder. För de som önskar ytterligare information eller behöver assistans, är vårt team alltid redo att hjälpa till. Vi uppmuntrar kunder att kontakta oss via telefon, chatt eller besöka vårt showroom i centrala Stockholm.