Kontakta Oss - Välkommen till Aktiv Miljö AB

Kontakta gärna oss om du har frågor, behöver hjälp med en offert. Vi kommer gärna ut på ett besök till ert kontor för konsultation inför flytt eller ombyggnad.

Vi har ett brett sortiment. Här kan du se mer av våra breda urval av exempel tysta rum.

På Aktiv Miljö AB, beläget i hjärtat av Stockholm, strävar vi efter att överträffa dina förväntningar med våra tjänster och lösningar. Därför är vår passion för inredning och ergonomi det som  driver oss att erbjuda oöverträffad expertis och kundservice. Oavsett om du söker rådgivning, support eller vill diskutera ett potentiellt projekt, är vårt team här för att lyssna och hjälpa.

Därför Kontakta Aktiv Miljö AB?

  • Expertis inom Inredning och ergonomi: För vi är branschledande experter som är passionerade om att leverera kvalitet och värde till varje projekt.
  • Skräddarsydda Lösningar: Vi förstår att varje kund är unik. Därför erbjuder vi personligt anpassade tjänster som möter just dina behov.
  • Därför har vi engagemang för Hållbarhet: Som en del av Stockholm, är vi stolta över vårt engagemang för hållbara och miljövänliga lösningar.

Därför skall du kontakta Oss

  • Telefon: Ring oss direkt på 0775-75 70 70 för snabb och personlig service.
  • E-post: Skicka ett e-postmeddelande till kundtjanst@aktivmiljo.se med dina frågor eller funderingar. Vårt team strävar efter att svara inom 24 timmar.
  • Besök Oss: Vårt Showroom är beläget på Grevgatan 46, Stockholm. Vi välkomnar personliga möten, men vänligen boka ett möte i förväg.

Håll Dig Uppdaterad

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och följ oss på sociala medier för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna inom Inredning och ergonomi. Vi delar regelbundet tips, trender och case studies som kan inspirera och informera.

På Aktiv Miljö AB, är vi här för att stödja dig i varje steg av din resa. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina mål.

Om du är intresserad av Danska Designmöbler så besök gärna Danish form

Aktiv Miljö i Sverige AB

0775-75 70 70

kundtjanst@aktivmiljo.se