ny-klädsel-kontorsstol

Ny klädsel till din ergonomiska kontorsstol?

augusti 14, 2019 | Ny klädsel | Jenny Nord

Klä om din ergonomiska kontorsstol.

Vi har klädsel till de flesta stolar och från de stora stoltillverkarna. Kontakta oss med en bild på stolen och en bild på etiketten. Etiketten sitter vanligtvis under stolens sits. Där finns information om modell, tillverkningsår och vilken typ av klädsel som passar er stol.

Skicka underlag

Maila bilderna till kundtjanst@aktivmiljo.se och märk ämnesraden med ny klädsel. Vi återkommer inom några arbetsdagar med svar. Är det möjligt att klä om er stol får ni även förslag på vilka tyger som kan passa er stol.

Har stolens mekanism eller funktionen i övrigt inte någon större påverkan

Uppfräschning av arbetsstolen.

Stolar som används under längre tid och många år kan efter ett tag bli slitna i tyget. Ofta är det tyget som nöts ut först och om stolen i överigt fungerar. Då kan det vara ett bra tillfälle att klä om kontorsstolen istället för att köpa en ny. Det sparar både på ekonomin och på miljön.

Nya förutsättningar för stolen

Ibland ändras förutsättningarna för arbetsstolen eller att stolen byter arbetsplats. Det kan innebära att klädseln på stolen inte håller de krav som ställs. En stol som passar i ett ulltyg behöver nu bli avtorkningsbar. Istället för att köpa en ny kontorsstol går det då att klä om stolen med en avtorkningsbar ny klädsel. Tex genom att klä om stolen i konstläder som tål att torkas av med de vanligaste rengöringsmedlen.

Vi hjälper er.

Hos oss på Aktiv Miljö AB sätter vi miljön i fokus och hjälper gärna till med byte av klädsel på din arbetsstol. Att klä om en kontorsstol kan göras av många olika anledningar. Oavsett om ni har en sliten klädsel, ska göra om på kontoret och få alla stolar i lika tyg, eller bara vill förnya favoritstolen.

Vi hjälper er. Med en ny klädsel kan stolen få ett nytt liv och en helt annan prägel. Varför inte klä om kontorsstolen i favoritfärgen eller i en passande kulör för att smälta in i omgivningen.

Klä om en gammal kontorsstol och den blir mer personlig med ett tyg, konst eller äkta läder som är noga utvalt. Blir precis som en ny stol.

Alla stolar går inte att byta tyg på

Dock går det inte att klä om alla kontorsstolar. En billigare kontorsstol finns det tyvärr inte möjlighet att byta tyg på. Bättre ergonomiska kontorsstolar av kända märken brukar det gå bra på. Det brukar även vara svårare att byta till ny klädsel om stolen har väldigt många år i bruk.

Skulle det inte gå att byta till ny klädsel så finner du nya kontorsstolar och ergonomiska kontorsstolar i vårt breda sortiment.

Varumärken

Exempel på varumärken som går att byta till ny klädsel på kan vara. HÅG, RH och Malmstolen

Kontakta oss gärna för att se om just er arbetsstol går att köpa ny klädsel till. Tänk på miljön.

Sök

Related Posts

No data found.