Visar alla 15 träffar

Malmstolen AB

Vikten av en bra stol kan inte nog understrykas. De flesta sitter en stor del av dagen, framför datorn eller i olika möten. Det kan lätt göra kroppen trött, och framför allt då din rygg.

Många sliter faktiskt med värk och olika problem, tack vare en dålig arbetsställning. Då kan Malmstolen vara den perfekta lösningen. Du finner denna ergonomiska kontorsstolen till lågt pris hos Aktivmiljo.se

En ergonomisk arbetsplats innebär att möblerna anpassas till människorna, och inte tvärtom. Med Malm stolen ger du din både din rygg och resten av kroppen ett stöd som den verkligen behöver. Hur du sitter påverkar din hälsa på ett markant sätt.

Många företag har lyckats minska antalet sjukskrivningar bara genom att satsa på bättre kontorsstolar och skrivbord. Genom att välja en kontorsstol Malmstolen bidrar du till en sundare arbetsplats.

Fördelar med Malmstolen

Vad kan du då förvänta dig när du skaffar en ergonomisk lösning som Malm stolen? Till att börja med är ryggstödet högt, och vissa modeller har även ett huvudstöd. Det gör att hela ryggraden är inkluderad, och din sittställning kommer att förbättras avsevärt.

När du ser på Malmstolen inställningar inser du snabbt vilka möjligheter som finns. Stolen formar sig efter den individuella ryggen, vilket ger dig en mycket avslappnad arbetsposition. Även om du sitter och jobbar så ansträngs inte kroppen på samma sätt, för stolen tar hand om allt. Din rygg avlastas och blodcirkulationen ökar.

Du orkar med mer när du har Malmstolen

Ergonomi handlar om respekt för de fysiska lagarna. Du kan inte sitta hur som helst och förvänta dig att kroppen inte säger i från. Med Malm stolen kan du förebygga belastningsbesvär. Och om du redan har lite ont någonstans kommer den att avlasta dig. Sakta men säkert kommer din kropp att gå tillbaka till bättre hälsa.

Skillnaden mellan Malmstolen 4000 och 7000

Alla Malm kontorsstol är populära, men Malmstolen 4000 serien är verkligen en storsäljare. Bland annat tack vare knävecksgungan. Du måste justera hårdheten på den, men sedan balanserar den din sittställning. Den läser av vad du gör och formar sig enligt din kropp. Det här kan du inte göra med 7000-serien, men den har andra fördelar.

Bland annat kan Malmstolen 7000 användas av lite tyngre personer. Maxvikt är hela 130 kg, jämfört med 110 för 4000-serien. Förutom att den tål mer är den enkel att ställa in för olika personer. Den har en hög tolerans för folk som väger mycket och brukar fungera bra när Malmstolen används av olika individer.

Men både Malm stolen 4000 och 7000 har samma goda egenskaper där stolen nästan kramar ryggen. Du har alltid kontakt mellan ryggen och stödet, vilket gör att du sitter så mycket bättre. Svanken får det stöd den så väl behöver, speciellt när du sitter långa stunder i taget.

Varför ska man köpa Malmstolen?

En del köper Malmstolen begagnad, andra väljer en ny kontorsstol Malmstolen. Det är en pärla, av god kvalitet, som du aldrig kommer att ångra. Ryggen har alltså konstant kontakt med ryggstödet, inklusive den så viktiga svanken. Knäledsgungningen ger dig en skön ställning.

Sätet flyttar sig med dina rörelser, det är alltså inte du som måste anpassa dig till stolen utan tvärtom. Det gör att höftvinkeln öppnar upp sig och blodcirkulationen ökar.

När du väl börjar använda Malmstolen inser du hur viktigt det är med en liknande lösning. Du orkar med mer och blir inte så sliten. Den är som en skugga och följer dina rörelser. Vare sig du väljer Malmstolen r3, 4000, Malmstolen, sadelstol eller någon annan populär modell kommer du alltid att sitta väl.

Ta dig tid att läsa igenom Malmstolen manual och lär dig alla knep som stolen kan utföra. Arbetsdagen kommer att gå dig förbi som en susning, utan att du blir trött.

Malmstolen showroom

Du har flera bra alternativ med Malm stolen, alla med sina speciella egenskaper. En del stolar lämpar sig bäst när olika personer sitter på den. Andra för medarbetare som är mycket på språng.

Sedan har du stolar som passar bra för tunga personer och när du sitter ner väldigt mycket. Så ta dig gärna en titt på Malmstolen showroom. Provsitt stolarna och känn efter lite extra. Varje Malmstol ger dig bra sittställning. Du kan välja om du vill ha armstöd och nackstöd. Men alla ger hela ryggraden ett gott stöd, och ser till att du inte överanstränger dig.