Visar 1–32 AV 54 RESULTAT

Salli Systems

Om Salli Systems


Det finska företaget Salli utvecklar ett koncept för hälsosamt sittande, som för närvarande är det mest hälsosamma i världen.

Vi producerar även möbler som är relaterat till detta. Konceptet är baserat på Salli Sadelstolen.

Elektriskt justerbara bord med armbågs- och handledsstöd samt en bred kompetens och kunskap som används för att motivera och utbilda användarna, så att de kan få ut så mycket som möjligt ur detta revolutionerande koncept.

Företaget har särskilda lösningar, direktiv och tillbehör för personer som lider av olika typer av ”sitting disorders”, dvs sittrelaterad ohälsa.

Konceptet kan användas till alla stillasittande arbeten och även i flera uppgifter som traditionellt utförs stående.

Salli-konceptet kan lindra långt framskridna problem såsom dålig hållning samt nedre ländryggsbesvär.

Att sitta enligt Salli-konceptet rekommenderas starkt för växande barn och tonåringar för att förhindra typiska hållnings- och ryggproblem.

Produkter exporteras till ca 60 länder. Företaget är väletablerat, snabbväxande och sysselsätter ca 40 personer på heltid.

Vi producerar sadelstolar för den europeiska marknaden i vår fabrik i den pittoreska byn Rautalampi i mellersta Finland. Sitsarna som är av hög kvalité är traditionellt handgjorda. Vi har regelbundna kvalitetskontroller och varje arbetsmoment har specifika kvalitetskriterier som måste följas.